Eljött az ideje, hogy életmódot válts?

Megéri próbálgatásokra szánni az idődet,
esetleg kockára tenni az egészséged?Élvezd Debrecen luxushoteleinek egyikét, az Erdőspuszta Club Hotelt vagy a Hotel Aquaticumot, esetleg a kellemes Aqua Panziót Hajdúszoboszlón.

Az árban az edzések, étkezések, főzőtanfolyam, orvosi konzultációk, luxusszállás, wellness, szabadidős sportok, programok és egy teljes átalakítás - smink, frizura, stílustanácsadás, fotózás - is benne van.

Tökéletes Alak Életmódtábor

PCOS & IR Életmódtábor

A Tökéletes Alak Program Életmódtábor páratlan lehetőséget kínál neked hiszen nem csak egy nyaralás, hanem a rekreációval egybekötött tudásszerzés is egyben. Luxushotelek, kényelmes panzió gondoskodnak a pihenésről a feltöltődésről, miközben a 3 vagy 8 napos Életmódtáborok alatt orvosok, gyógyszerészek, kutatók, és szuper edzők segítenek az egészséges életmód fontosságának megértésében, ami kulcs a fogyáshoz.
Mivel a fogyásnak 3 alappillére van - edzés, pihenés, étkezés - az edzések és a pihenés mellett a kitűnő ételek elkészítésének titkait is elsajátíthatod.
Sose felejtsd el, hogy a fogyás ne menjen az egészséged rovására!
A PCOS és IR betegek 8 napos Életmódtáborai nemcsak a betegségek megértésében, hanem azok “legyőzésében”, a hosszantartó egészség megőrzésében is segítenek. A női meddőség jelentős része köthető a PCOS-hez és az annak alapját képező inzulinrezisztenciához (IR).
Ezek a betegségek okozhatnak maradandó károkat, de a megfelelően beállított étrenddel, tornával és vitaminokkal a kívánt testsúly elérhető, a betegek tünetmentesek lesznek, a meddőség nagy eséllyel megszűnik.
A tábor során konzultálhatsz endokrinológussal, nőgyógyásszal, belgyógyásszal. Speciális torna gyakorlatokat ismerhetsz meg, és megtanulhatod az inzulinszinthez igazodó étrend elkészítésének alapjait.

 


Kezdd most az egészséges életmódot!


    Életmódtábor helyszínek