teljes_eletmod_program

PCOS Amazonok Teljes Életmód Program

14 000 Ft67 200 Ft


Online életmód program, havi előfizetéses rendszerben:
14 000 Ft/4 hét
15% kedvezményt biztosítunk 3 hónapos előfizetés esetén, így 35 700 Ft/12 hét
20% kedvezményt biztosítunk 6 hónapos előfizetés esetén, így 67 200 Ft/24 hét

Szeretnél többet megtudni a PCOS-ről? A legfrissebb szakmai információkat megkapni?
PCOS-ben jártas szakembereink segítségével naprakész elméleti tudással és gyakorlati tanácsokkal felvértezve nézhetsz szembe a PCOS-el. Hogy valóban PCOS-barát életmódot tudj élni!

A program inzulinrezisztenciában (IR), illetve policisztás petefészek szindrómában (PCOS) szenvedőknek szól. Azoknak készült, akik szeretnének világos és könnyen követhető rendszert kialakítani, stabil alapot építeni a PCOS-barát életmódhoz.

A legfrissebb tudományos eredményeken alapuló képzést kapsz, olyan elméleti anyaggal, amit csak itt találsz meg ilyen összeszedetten, mind a PCOS, mind a mozgás és az étkezés terén. És még csak otthonról sem kell kimozdulnod.

A program során minden hónapban átbeszélünk egy modult.
1. modul: A PCOS alapjai a gyakorlatban
2. modul: Étkezés
3. modul: Mozgás szerepe
4. modul: Hátráltató tényezők
5. modul: Társbetegségek, nőiesség
6. modul: Én és a kicsi, gyermekvárásra készülve

Mindemellett a program során fokozatosan átállítjuk étkezésedet a megfelelő alapanyagokra. A sportolásban az alapokról indulva fokozatos terheléssel és intenzitással fogjuk erősíteni a szervezeted és izomzatodat, miközben ez az alakformálásban, az általános állapotjavulásban is segítségedre lesz.
Természetesen minden a PCOS-nek megfelelően van kialakítva. A társbetegségeket és egyéni eltéréseket figyelembe véve kapsz majd tippeket, hogy az étrendnél mit érdemes még pluszban figyelembe venni, változtatni. Így könnyebben megismered a saját igényeidet, a tested szükségleteit. A program egyszerre erősíti a tested, az önbizalmad és a tudásodat is.

  • A legújabb tudományos eredményeken alapuló elméleti anyag, orvosok, dietetikusok, edzők, gyógyszerészek, kutatók által összeállítva
  • Dietetikus által összeállított heti étrend
  • Heti edzéstervek Reszegi Anita profi személyi edzőtől
  • Alakformáló és erősítő edzések
  • Több, mint 200 tornavideó, a gyakorlatok bemutatásával és magyarázatával
  • Haladóknak HIIT edzések is
  • Heti motivációs levelek
  • Zárt Facebook csoport
  • 100 %-os pénzvisszafizetési garancia: próbáld ki, ha nem tetszik 14 napon belül jelezd és visszaadjuk a pénzedet

 

Az online edzések csak és kizárólag 18 éven felülieknek készülnek. Az online edzések ellenjavalltak várandós nőknek, daganatos és kardiovaszkuláris betegségekben szenvedő betegeknek, hacsak az orvosa máshogy nem nyilatkozik erről. Az online edzéseket nem javasoljuk kezeletlen, vagy kontroll nélküli cukorbetegeknek, súlyos izületi és gerincbántalmakkal élőknek, izomsorvadásban és orvos által kontraindikált betegségek esetén. A szülés utáni első 6 hétben nem javasoljuk az online program elkezdését. Csak a 6. heti kontroll után javasolt elkezdeni, ha a nőgyógyász jóváhagyja.A tavaszi regisztráció már lezárult, a következő körről csak a tanfolyami hírlistánk tagjai értesülnek. Ha nem szeretnél lemaradni a következő csoport indulásáról, akkor kattints ide, iratkozz fel a várólistára, és írunk e-mailt, amint nyitott a regisztráció!

Kiürítés