edzes_program

PCOS Amazonok Edzés Program

8 000 Ft


Online program, havi előfizetéses rendszerben. Heti edzéstervek kifejezetten inzulinrezisztenciában (IR), illetve policisztás petefészek szindrómában (PCOS) szenvedőknek.

A következő csoport ÁPRILIS 1-én indul. Jelentkezési határidő március 29.

    • Heti edzéstervek Reszegi Anita profi személyi edzőtől
    • Alakformáló és erősítő edzések
    • Több, mint 200 tornavideó, a gyakorlatok bemutatásával

    • Haladóknak HIIT edzések is

  • Zárt Facebook csoport

 

Az online edzések csak és kizárólag 18 éven felülieknek készülnek. Az online edzések ellenjavalltak várandós nőknek, daganatos és kardiovaszkuláris betegségekben szenvedő betegeknek, hacsak az orvosa máshogy nem nyilatkozik erről. Az online edzéseket nem javasoljuk kezeletlen, vagy kontroll nélküli cukorbetegeknek, súlyos izületi és gerincbántalmakkal élőknek, izomsorvadásban és orvos által kontraindikált betegségek esetén. A szülés utáni első 6 hétben nem javasoljuk az online program elkezdését. Csak a 6. heti kontroll után javasolt elkezdeni, ha a nőgyógyász jóváhagyja.

 

A tavaszi regisztráció már lezárult, a következő körről csak a tanfolyami hírlistánk tagjai értesülnek. Ha nem szeretnél lemaradni a következő csoport indulásáról, akkor kattints ide, iratkozz fel a várólistára, és írunk e-mailt, amint nyitott a regisztráció!

Elfogyott